4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Karda piknik keyfi

BELEDİYE BAŞKANI PERSONELİNİ KARDA PİKNİĞE ÇIKARDI

Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Kumkuyu Beldesinin Belediye Başkanı Ömer Sezer çalışanlarını karda piknikle ödüllendirdi.

Belediye personeli ile Erdemli Ayrancı yolu üzerinde Torosların zirvesinde bin 400 rakımında piknik yapan Belediye Başkanı Ömer Sezer, moral ve motivasyon amacıyla personeli ile pikniğe çıktıklarını belirtti. Sezer, “Arkadaşlarımızın çok çalıştığını, gece gündüz hizmet için uğraştıklarını yakinen biliyorum. Halkımız için fedakarca hizmet ediyorlar. Bende bu çalışmayı ve gayreti ödülsüz bırakmak istemedim. Bu sebeple bütün personelimizle Torosların zirvesinde karda piknik yapmaya çıkardım” dedi.

Personelin uyum içinde çalışmasının hizmette kaliteyi de yükselttiğini ifade eden Sezer, “Bütün personelimiz birlikte olmanın görevi paylaşmanın bilici içerisindeler. Belediyede başkan yoktur, patron yoktur. Bende dahil bütün herkesin amacı hizmettir. Medeni dünyanın imkanlarını halkımız için ne kadar fazla sunarız bunun hesabındayız. Birlikte olduğumuz süreç içinde oldukça mesafe kat ettiğimizi düşünüyorum. Personelimizin, işçilerimizin gayretleri gözden kaçmıyor. Bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum Bu pikniği hak ettiler” diye konuştu.

Sezer, personeli ile bu tür moral ve motivasyon artırıcı çalışmaların ileri ki günlerde de devam edeceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından belediye personeli, canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

BELEDİYE BAŞKANI PERSONELİNİ KARDA PİKNİĞE ÇIKARDI
BELEDİYE BAŞKANI PERSONELİNİ KARDA PİKNİĞE ÇIKARDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 14:13:02
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 19:55:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?