3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Kardeş şehir komite üyeleri Silifke'de

Mersin'in Silifke ilçesinin kardeş şehri Kırım'ın Yevpatoria kentinden gelen kardeş şehir komite üyeleri Kültür Haftası sergi açılışlarına katıldılar.

35'ncisi kutlanacak Silifke Uluslararası Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında Silifke'nin kardeş şehri olan Kırım'ın Yevpatoria kentinden gelen Yevpatoria Belediye Başkan Yardımcısı Gubanov Gennadiy Prohoroviç, Yevpatoria Belediye Müdürlerinden Lisitsın Yevgeniy Nikolayeviç, Kol'tsov Vladimir Dorofeyeviç, Yepifanov Aleksandır Nikolayeviç, Yevpatoria Belediye Başkan danışmanı Doronina Antonina Nikolayevna ve Yevpatoria iş adamlarından Mambetov Server Azizoviç sergi açılışına katılırken Kaymakam Ahmet Beyoğlu'na çeşitli hediyeler sundular.

"Türk insanlığının misafirperverliğini umarım Silifke'de bulursunuz" diyen Beyoğlu, "Güneyin incisi Silifke ilçesinde sizleri misafir etmekten onur duyuyoruz. Umarım Kültür Haftası süresince sizlerde sıcaklığımızdan ve misafirperverliğimizden memnun kalırsınız. Silifke bugünü güzel ama yarını daha güzel olacak bir ilçedir. İlçemiz limonu, portakalı ve çileği ile meşhur bir ilçedir. Bütün güzellikleri sizlerle paylaşmaktan dolayı mutlu olacağız" dedi.

Kaymakam Beyoğlu ve kardeş şehir belediye başkan yardımcısı Gubanov Gennadiy Prohoroviç'e Silifke'nin sembolü keklik maketi verirken, Başkan Yardımcı Prohoroviç ise Kaymakam Beyoğlu'na yine Silifke'nin sembolü Aşuk-Maşuk maketi hediye etti.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 14:54:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?