3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Karnesini almaya gitti, bıçaklandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde karnesini almak için okula giden bir öğrenci, başka bir okulun öğrencisi tarafından bıçaklanarak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Emin Karamehmet İlköğretim Okulu'nda (MEKİ) karne dağıtımı sırasında başka okuldan gelen bir öğrenci, okul duvarından atlayarak okul bahçesindeki öğrencilere sataştı. Elinde bıçak bulunan öğrenci, Ali Ziya K. (17) adlı öğrenciyle tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu ismi öğrenilemeyen öğrenci, Ali Ziya K.'ya rastgele bıçak sallamaya başladı. Ali Ziya K.'yı elinden bıçakla yaralayan öğrenci tekrar okulun duvarından atlayarak kayıplara karıştı. Olaydan sonra okul
bahçesinde öğrenciler arasında büyük bir panik ve korku yaşanırken, yaralı öğrenci öğretmeni tarafından okul binasına alınarak, ambulans çağırdı.

Okula gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralı öğrenciye müdahale ederek, Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralı öğrenci, okul bahçesinde beklerken tanımadığı öğrencinin yanına gelerek kendisine "akıllı ol" dediğini belirterek, "Bende kim olduğunu sordum. 'Seni bıçaklarım' dedi. 'Gitmezsen öğretmene söylerim' dedim. Sonra beni bıçakladı ve kaçtı" dedi.

Ali Ziya K.'nın hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 14:40:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?