5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Katil küçük kardeş mi?

Mersin'de oturdukları apartman dairesinde cesetleri bulunan çift ile çocuklarının cenazeleri, otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, cinayet şüphelisi olarak ailenin küçük oğlunun arandığını bildirdi.

Alınan bilgiye göre, Aydınlıkevler Mahallesi 2023. Sokak Özdemir Apartmanı A Blok 7. kattaki 15 numaralı dairede yaşayan Uğuz ailesinden 2 gündür haber alamayan komşuları, şüphelenerek durumu polise bildirdi.

Apartmana gelen polis ekipleri, dün sabah daireden silah sesleri duyulduğunu da öğrenince evin kapısını kırarak içeri girdiğinde 3 kişinin cesediyle karşılaştı. Güvenlik önlemi alarak binaya giriş çıkışları yasaklayan polis, dairede 12 adet boş kovan buldu. Polis, bir mağazada fırın işçisi olarak çalışan Ünal Uğuz (54), eşi Sultan (56) ve büyük oğulları Serdar Uğuz'un (30) tabancayla vurularak öldürüldüğünü belirledi.

Baba ile oğlun cesetleri ayrı iki odada bulunurken, annenin cesedi ise koridorda bulundu. Cesetler, cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi olduğu öğrenilen ailenin küçük oğlu G.U.'nun (26) cinayet şüphelisi olarak arandığını
bildirdi.

Komşuları, Uğuz ailesinin yaklaşık 2 yıl önce çocuklarının üniversite eğitimi için Afyonkarahisar'dan göç ederek Mersin'e yerleştiklerini söyledi. Site sakinleri, ailenin kendi halinde ve zararsız olduklarını, aralarında hiçbir problemin bulunmadığını dile getirdiler.

Ölen Serdar Uğuz'un Mersin Üniversitesi'nde öğrenci olduğu, baba Ünal Uğuz'un da bir alışveriş merkezinde fırın işçisi olarak çalıştığı ifade edilirken, anne Sultan Uğuz'un ise ev hanımı olduğu kaydedildi.
Olayla ilgili olarak ailenin küçük çocuğunu arayan polis ekipleri, soruşturmanın devam ettiğini belirtti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 16:29:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?