30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Katil zanlısı kamerada

MERSİN'DEKİ TÖRE CİNAYETİ

Mersin'de sevgilisine kaçan kız kardeşini boğazını kesip 40 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen ağabeyin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

19 yaşındaki H.F., sevgilisine kaçtığı için ağabeyi M.F. (20)tarafından boğazı kesilip 40 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü. Katil zanlısı ağabeyin cinayetten hemen sonra güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde katil zanlısı ağabey, cesedin bulunduğu menfezin üzerinde kız kardeşi ve cinayete yardımcı olduğu öne sürülen ve gözaltında bulunan bir kişiyle birlikte görülüyor. Cinayetin ardından katil zanlısı ağabey ile diğer kişi farklı istikametlere gidiyor. Polis

tarafından da kamera kayıtlarından teşhis edilen M.F., kız kardeşini öldürdükten sonra yakındaki bir parka geliyor. 28 Şubat tarihinde saat 10.00 sıralarında kaydedilen görüntülerde parkta oturup sigara içen zanlı, yaklaşık 8 dakika parkta oturduktan sonra yanına spor yapan bir bayan gelince olay yerinden uzaklaşıyor.

Güvenlik kamerası görüntüleri Emniyet Müdürlüğü tarafından incelemeye alınırken, gözaltındaki 11 şüphelinin sorgularının sürdüğü bildirildi.

MERSİN'DEKİ TÖRE CİNAYETİ
MERSİN'DEKİ TÖRE CİNAYETİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2011 Çarşamba 17:19:02
Güncelleme :3 Mart 2011 Perşembe 14:15:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?