4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Katilin pişkinliği!

ANNESİ İLE DAYISINI ÖLDÜRDÜ, GAZETECİLERLE DALGA GEÇTİ

Mersin'in Tarsus ilçesinde cezaevinden izinli çıktıktan sonra annesi ile dayısını boğarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan katil zanlısı adliyeye sevk edilirken, dil çıkarttığı gazetecilerin 'Pişman mısınız' sorusuna "Pişmaniye mi" diye yanıt verdi.

Çeşitli suçlardan birçok sabıkası bulunan ve Hatay Yarı Açık Cezaevi'nde cezasını çeken Süleyman Karabulut(25) izinli olarak 18 Mart'ta memleketi Tarsus'a geldi.

İddiaya göre, Karabulut, aynı gece 3 yıl önce kardeşi Savaş'ı kalbinden bıçaklayarak öldüren akli dengesi bozuk dayısı Mehmet Uçar(51) ve annesi 63 yaşındaki Şenel Karabulut ile tartıştı. Tartışma büyüyünce Süleyman Karabulut, önce dayısını, ardından da annesini boğarak, öldürüp kaçtı. Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, katil zanlısı 1 gün sonra bali koklarken yakaladı. Kendinden geçmiş halde bulunan Süleyman Karabulut, Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Buradaki tedavisinin ardından Emniyet

Müdürlüğü'ne götürülen zanlı, ifadesinde dayısının, kardeşi Savaş'ı öldürdüğünü, annesinin de ona yardım ettiğini, cinayeti bu yüzden işlediğini ileri sürdü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Süleyman Karabulut, kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına dil çıkarttı. Basın mensuplarına tekme atan Süleyman Karabulut, küfür ederken polisler ağzını kapattı. Basın mensuplarının, "Pişman mısın" diye sorduğu zanlı, "Pişmaniye mi" diyerek yanıt verdi.

Süleyman Karabulut savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 10:00:00
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 10:42:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?