4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kavga anı kameralara yansıdı

SANDALYELERİN HAVADA UÇTUĞU SİLAHLI VE SOPALI KAVGA SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINDA

Mersin'de bilgisayar tamir ücreti yüzünden silah, sopa, tekme ve sandalyelerin havada uçuştuğu kavga, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İş yeri sahibi, aralarında AK Parti İl Başkanı'nın kardeşinin de bulunduğu ileri sürülen şüpheliler hakkında şikayetçi oldu.

Olay, 22 Mayıs'ta Kültür Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir bilgisayar firmasında meydana geldi.

İddiaya göre G.K., iki arkadaşı ile birlikte saat 16.00 sıralarında iş yerine gelerek, 9 ay önce tamir için bıraktığı dizüstü bilgisayarını almak istedi. İş yeri sahibi Nuri Döğücü de, bilgisayarın tamir bedelinin 250 TL olduğunu söyledi. Tamir bedeli yüzünden iş yeri sahibi ile tartışan G.K., yeniden geleceğini söyleyerek olay yerinden ayrıldı. G.K., aynı gün saat 18.15 sıralarında bu kez yanında 4 arkadaşı ile birlikte tekrar iş yerine geldi. İş yeri güvenlik kamerasının da kaydettiği görüntülerde bilgisayarını tamir parasını vermeden almak istediği ileri sürülen G.K., 2 arkadaşı ile birlikte girdiği iş yerinde Nuri Döğücü ile tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında G.K. yanında getirdiği cop ile Döğücü'ye vurmaya başladı. Bir anda savaş alanına dönen iş yerinde büyük bir kavga yaşanırken, kapı önünde bekleyen 2 kişi de kavgaya karıştı. Sandalyelerin havada uçuştuğu olayda, saldırganlar iş yeri sahibi ve iki çalışanını döverek olay yerinden kaçtı.

İş yerinde uğradığı saldırı ile şok olan Nuri Döğücü, yaptığı araştırma ile saldırganların kimliklerini belirleyerek, kamera görüntüleri ile savcılığa başvurup suç duyurusunda bulundu. Döğücü'nün Mersin Cumhuriyet Savcılığı'na avukatı Mahmut Akdoğan aracılığı ile yaptığı suç duyurusu dilekçesinde, saldırganlardan bazılarının isimlerinin G.K., E.G. ve AK Parti İl Başkanı Fatih Kısa'nın kardeşi E.K. olduğunu ileri sürdü.

Olayın şokunu yaşadığını belirten Nuri Döğücü, "Önce geldiklerinde bilgisayarın tamir bedelinin 250 TL olduğunu söyledim. Buna bir anda itiraz edip, karşılığını ödemeden almak istediler. Sonra ayrıldılar. Akşam saatlerinde ise bir anda içeriye girdiler. Benim oturduğum masanın önünde oturan ve adının Güçlü olduğunu öğrendiğim kişi, yanında getirdiği copla bir anda bana vurmaya başladı. O sırada, ortalık savaş alanına döndü. Neye uğradığımızı şaşırdık. Kim olduklarını yaptığım araştırma sonunda öğrendim. Şikayetçiyim" dedi.

SANDALYELERİN HAVADA UÇTUĞU SİLAHLI VE SOPALI KAVGA SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINDA
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 12:08:05
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 12:45:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?