2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Kavgaya karışan 9 kişi tutuklandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı kavgaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 11 kişiden 9'u tutuklandı.

18 Haziran 2008 tarihinde Eski Ömerli Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki Güven Kunduracılık'ın sahibi Osman P. (45) ile Aslancan Halı Pazarı'nın sahibi Ali A. (55) arasındaki tartışmaya yakınlarının da karışmasıyla silahlı kavga çıkmıştı.

Kavga sırasında karşı kaldırımdaki esnaf Konu Büfe'nin sahibi Ahmet Konu (55) ve şalvar satıcılığı yapan Mustafa Atlı isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetmiş, olayda 6 kişi de çeşitli yerlerinde yaralanmıştı. Olay üzerine geniş çaplı soruşturma başlatan Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kavgaya karışanları tespit ederek gözaltına aldı.

Gözaltına alınan A.A., S.A., E.A., C.Y., A.Y., K.A., S.Y., A.P., M.P, Ş.P. ve E.P. adlı kişiler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 11 kişiden C.Y. ve M.P. serbest bırakılırken, A.A., S.A., E.A., A.Y., K.A., S.Y., A.P., Ş.P. ve E.P. ise tutuklandı.
Polisin olaya karıştığı iddia edilen 3 kişiyi daha aradığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 10:50:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?