2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

'Kaybolan Silifke' resim sergisi

Ressam Bahattin Erim, Silifke Kaymakamlığı ve Silifke Belediyesi'nin katkılarıyla "Kaybolan Silifke" resim sergisini açtı.

Belediye Sergi sarayındaki serginin açılışında konuşan Ressam Bahattin Erim, sanata değer vermenin medeniyetin ve sevginin kendisi olduğunu ifade etti.
Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel de, belediye olarak sanata ve sanatçıya desteklerinin her zaman devam edeceğini söyledi.

Alt ve üst yapıda gerçekleştirdikleri rekor yatırımın yanı sıra, kültür ve sanat etkinlerinde de hizmet ürettiklerini belirten Öngel, "Yapılan çalışmalarla Silifke, kültür ve sanatta da hak ettiği yere ulaşmıştır. Her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız. Ressam Bahattin Erim'in "Kaybolan Silifke" adlı bir resim sergisine ev sahipliği yapmanın sevincini yaşıyoruz" dedi.

Silifke Kaymakamı Ahmet Beyoğlu da, ressam Bahattin Erim'e teşekkür ederek, çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Konuşmalardan sonra serginin açılışı yapıldı. Eski Silifke resimlerinin yer aldığı serginin 27 Mayıs'a kadar açık kalacağı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2008 Pazar 11:34:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NİHAL ADIYAMAN IP: 88.227.137.xxx Tarih : 1.05.2008 12:19:28

ben bir silifkeli olarak bahattin beyi kutluyorum sergisini gezdim adeta büyülendim ve bahattin beyi silifke yenisu köyüne bu yaz bekliyorum saygılarımla