4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kayıp eşini ve çocuğunu arıyor

12 GÜNDÜR KAYIP OLAN EŞİNİ VE ÇOCUĞUNU ARIYOR

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, eşi ve 7 yaşındaki çocuğundan 12 gündür haber alamayan Şerafettin Derya, Cumhuriyet Savcılığı'na müracaat ederek hayatlarından endişe duyduğunu bildirdi.

Bir süre önce bir avukatın yanında işe başlayan eşi Kader Derya'nın, sabah 'işe gidiyorum' diye evden ayrıldıktan sonra 7 yaşındaki çocuğu Efe ile birlikte ortadan kaybolduğunu söyleyen Şerafettin Derya, 12 günden bu yana eşi ve çocuğundan haber alamadığını belirtti. Kaybolduğu gün eşinin iş yerini telefonla aradığını, ancak bir haber alamadığını dile getiren Şerafettin Derya, "Akraba ve yakın komşularımıza da sordum, gören olmamış. Nereye gittiğini kimse bilmiyor. Aramızda herhangi bir sorun da yoktu.

Ancak işe başladıktan sonra davranışları değişmişti. Hatta bir kaç kez eve geç ve alkollü geldi. Bunu araştırdığımda, yanında çalıştığı bayan avukatla birlikte yemeğe gittiğini öğrendim. Bu yüzden Cumhuriyet Savcılığı'na verdiğim dilekçede, avukat hanımın eşimin yerini bilebileceğini bildirdim" dedi.

Eşinin ve çocuğunun hayatından endişe duyduğunu ifade eden Şerafettin Derya, görenlerin ya da yerini bilenlerin, en yakın polis merkezine bildirmesini istedi.

12 GÜNDÜR KAYIP OLAN EŞİNİ VE ÇOCUĞUNU ARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 16:47:04
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 10:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?