4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kayıp Gamze bulunamıyor

KAYIP GAMZE BULUNAMIYOR

Mersin'in Erdemli ilçesinde bakkaldan alışveriş yaptıktan sonra kaybolan 12 yaşındaki Gamze Ay'dan 2 haftadır haber alınamazken 30 kişilik bir ekip, küçük kızı arama çalışmalarını sürdürüyor.

Alınan bilgiye göre, bakkaldan alışveriş yapan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Gamze'nin bulunması için Erdemli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda bir sonuç alınamadı.

Gamze'yi arama çalışmalarına Mersin ve Adana'dan gelen arama-kurtarma ekipleri de katıldı. Mersin ve Adana İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı 30 kişilik ekibin içersinde 2 yaşındaki "Alex" adlı arama kurtarma köpeği de bulunuyor.

En son görüldüğü Akdeniz Mahallesi ile Şeytan Köprüsü mevkisi etrafında bulunan yaklaşık 250 dönümlük arazideki su kuyuları ve narenciye bahçelerinde yapılan aramalarda, Gamze Ay ve ona ait bir ipucu bulunamadı. Araziyi adım adım gezen ekiplere Erdemli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler de eşlik etti.

Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı, arama ve soruşturma çalışmalarının yayla köylerinde de sürdüğünü belirterek, "İlçeye bağlı köylerde de kayıp kızın bulunması için çalışmalar yürütüyoruz. Özellikle Güzeloluk ve çevresi ile kısa bir süre çalıştığı Aydınlar köyünün Avgadı yaylasında çalışmalar yapıldı. Kayıp kızın yurt dışına çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde de duruldu. Kayıp olan Gamze Ay şu an Türkiye genelinde aranıyor. Ona dair bir ipucuna ulaşılabilmesi için bütün birimler kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

Dağı, Mersin ve Adana İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin bölgedeki çalışmalarını sürdüreceğini de kaydetti.

KAYIP GAMZE BULUNAMIYOR
KAYIP GAMZE BULUNAMIYOR
KAYIP GAMZE BULUNAMIYOR
KAYIP GAMZE BULUNAMIYOR
KAYIP GAMZE BULUNAMIYOR
KAYIP GAMZE BULUNAMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 11:48:03
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 12:51:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?