2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Kayıp şahısın sır ölümü!

Mersin'in Erdemli ilçesinde 4 gündür kayıp olduğu bildirilen kişinin cesedi limon bahçesinde bulundu. Sır ölümün tek tanığı olan bir köpeğin ise 4 gündür cesedin bulunduğu bölgede beklediği anlaşıldı.

Erdemli'ye bağlı Limonlu beldesi, Merkez Mahallesi, Sülüklük mevkiinde limon bahçesini budayan işçiler tarafından sulama kanalı içinde bir erkek cesedi bulundu. Olay zaman geçirilmeden emniyet güçlerine haber verildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından, cesedin beldede 4 günden beri kayıp olan Abdullah Çaylar'a(24) ait olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Bunun üzerine olay yerine gelen Çaylar'ın yakınları cesedi teşhis ettiler.
Çaylar'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Abdullah Çaylar'la birlikte gezdiği öğrenilen komşusuna ait 5 aylık köpeğin ise 4 gün boyunca cesedin bulunduğu mevkide beklediği belirtildi.

Bir süredir bahçede budama işçiliği yaptıklarını söyleyen Süleyman Kırış, "Perşembe gününden bu yana bu köpek buralarda dolaşıyor. Bizim yanımıza gelip tuhaf hareketler yapıyordu. Tavırları ile sanki bize bir şeyler anlatıyordu. Biz kendisine yaklaştıkça köpek bizden biraz uzaklaşıyor, sonra yine yanımıza geliyordu. Ama aklımıza hiç gelmedi. Meğer köpek bizi o tarafa doğru çekmeye çalışıyormuş" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 10:50:25
Güncelleme :18 Kasım 2008 Salı 10:54:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?