5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Kaymakam Beyoğlu sorun dinledi

Mersin'in Silifke Kaymakamı Ahmet Beyoğlu Sarıaydın ve Kırobası Köyleri ilköğretim okullarını ziyaret ederek öğrencilerin ve okul yöneticilerinin sorunlarını dinledi.

Silifke Kaymakamı Ahmet Beyoğlu, Sarıaydın İlköğretim Okulu'nu ziyaretinde, öğrenci, öğretmen ve okul idarecileriyle görüşüp, okulun eğitim öğretim durumu, eksikleri ve yapılması gerekenler hakkında bilgi aldı.

Okul bahçesinde öğrencilerle bir araya gelen Beyoğlu, öğrencilere denizi hiç görüp görmediklerini sordu. Öğrencilerden çoğunluğundan denize girmediği cevabını alan Beyoğlu, bu öğrencilerin denizi görmeleri, hatta denize girmelerinin sağlanması amacıyla gerekenin yapılacağını söyledi.

Öğrencilerle ve öğretmenlerle bire bir görüşüp onların isteğini dinleyen Kaymakam Beyoğlu, kendisine iletilen pinpon masası, voleybol sahası için file ve top, basketbol sahası için pota ve top, futbol için futbol topu, öğretmenler için lojman, anasınıfı için eğitici oyuncak, okul çevre duvarının yükseltilmesi taleplerini dinledi.

Gerek öğretmenler gerekse öğrenciler tarafından gelen taleplerin en kısa zamanda karşılanacağını ifade eden Beyoğlu, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılacak yatırım olduğunu belirtip, gelen bu taleplerin en kısa zamanda karşılanacağını söyledi.

Daha sonra beraberindekilerle birlikte Kırobası İlköğretim Okulu'na giden Kaymakam Beyoğlu, burada da büyük ilgi ile karşılandı. Öğrencilerin fen laboratuarı ve okullarının kütüphanesine kitap gönderilmesi isteğini dinleyen Beyoğlu, Milli Eğitim Müdürüne gerekli talimatı verip okulun bu ihtiyaçlarının karşılanması için gerekenin yapılmasını isteyip, 144 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü ve 13 öğretmenin görev yaptığı bu okulda öğrenciler için en iyi eğitimin yapılması için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 12:15:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?