3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Kaymakam halkla bayramlaştı

Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Mezitli'nin tarımda, turizmde, eğitimde ve sporda iyi bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, bu potansiyeli harekete geçirmek istediklerini söyledi. 

Mersin'in merkez Mezitli İlçe Kaymakamı Kıcıroğlu, Ramazan bayramı dolayısıyla, kaymakamlık binasında kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaştı. Bu birlik ve beraberliğin devam etmesini isteyen Kıcıroğlu, kuruluş aşamasında olan ilçenin kalkınması için el ele çalışmak gerektiğini kaydetti. 

Mezitli'nin yeni kurulan bir ilçe olduğunu hatırlatan Kıcıoğlu, bu nedenle bazı sorunlar yaşadıklarını ifade ederek, "Sorunların başında birimlerin yerleşimi geliyor.
 
Elimizdeki imkanlar doğrultusunda bunu düzenlemeye çalışıyoruz. Gönül istiyor ki, büyük bir hükümet konağımız olsun. Birimlerimiz orda toplansın, vatandaşlarımıza daha kolay hizmet alabilsin. Arzumuz, isteğimiz, heyecanımız bunu en kısa zamanda sağlamak. Ne kadar kısa sürede bu dağınıklıktan kurtulursak, ilçemizdeki hizmetler de arzu ettiğimiz seviyede olacaktır" dedi

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 16:51:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?