3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Kaymakam sorunları yerinde gördü!

Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, sorunları yerinde tespit etmek amacıyla Tarsus'a bağlı belde ve köyleri ziyaret etmeye başladı.

Kaymakam Mehmet Gödekmerdan, Beylice, Meşelik, Yalamık, Çavdarlı ve Topaklı köylerine giderek, vatandaşların sorunlarını dinledi, çözümü için çalışmaların yapılacağını açıkladı.

Köylü vatandaşlardan orman yangınları ve asayişin sağlanması konusunda duyarlı olunmasını isteyen Kaymakam Gödekmerdan, amaçlarının vatandaşın ayağına giderek sorunları yerinde çözümlemek, moral vermek, devletin sıcak ilgisini hissettirmek olduğunu söyledi.

Kaymakam Gödekmerdan "Devletimizin verdiği imkânları sonuna kadar vatandaşlarımız için kullanacağız ve bu konuda köy muhtarlarının daha duyarlı davranarak ayırım yapmadan çalışma yapmalarını istiyoruz. Köylerimizin diğer sorunlarını da dinleyerek ilgili daire müdürlerimize gerekli talimatları vererek bu sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşturulması için çalışacağız. Köylerimize ziyaretlerimizi önümüzdeki günlerde de sürdüreceğiz" dedi.

Kaymakam Mehmet Gödekmerdan'ın köy ziyaretlerine Tarsus İlçe Jandarma Bölük Komutanı Vekili Üsteğmen Şükrü Oymak, Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, Özel İdare Müdürü Şemsettin Erdoğan, Sağlık Grup Başkan Vekili Dr. Hikmet Torunlu da katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2008 Cumartesi 18:06:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?