4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kaymakam’dan Can'a bilgisayar

KAYMAKAM’DAN LÖSEMİLİ ÖMER CAN'A BİLGİSAYAR

Mersin’in Tarsus İlçe Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, kendisinden bilgisayar isteyen 5 yaşındaki lösemi hastası Ömer Can Uçar'a verdiği sözü tuttu.

Kaymakam Gödekmerdan, geçtiğimiz günlerde Ali Oksal İlköğretim Okulu'nun Bilgisayar Laboratuar açılışında kendisinden bilgisayar isteyen Mehmet ve Süveyla Uçar çiftinin 3 çocuklarından en küçüğü olan lösemi hastası 5 yaşındaki Ömer Can Uçar'a burada bilgisayar sözü verdi.

Aradan geçen sürede Ömer Can’ın istediği bilgisayarı temin eden Tarsus Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, kaymakamlık makamında söz verdiği mini dizüstü bilgisayarı Ömer Can Uçar’a teslim etti.

Bilgisayarın Ömer Can Uçar’a teslimi sırasında Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı’da hazır bulunurken, Kaymakam Gödekmerdan, Ömer Can’ın bilgisayar kullanmayı öğrenebilmesi için kaymakamlık bilgi işlem görevlilerinin yardımcı olması talimatını da verdi.

İşsiz Mehmet Uçar ve Süveyla Uçar çifti, “3 çocuğumuz var. Ömer Can’ın lösemi hastası olduğu bir yıl önce öğrendik. Bu konuda bize LÖSEV yardımcı oluyor, bu güne kadar aylık 400 tl yardım geliyordu. Şimdi bu miktar 250 TL düştü, zor şartlarda tedaviye sürdürmeye çalışıyoruz” dediler.

Uçar çifti, Kaymakam Mehmet Gödekmerdan'a teşekkür etti.

KAYMAKAM’DAN LÖSEMİLİ ÖMER CAN'A BİLGİSAYAR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 12:07:00
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 12:44:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?