2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Kaymakamdan şehit ailelerine ziyaret

Mersin'in Erdemli İlçesi Kaymakamı İsmail Demirhan, "18 Mart Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Demirhan, beraberindekilerle birlikte ilk olarak şehit polis memuru Mehmet Kalle, ardından da şehit polis memuru Mehmet Söğüt’ün ailesini ziyaret etti.

Demirhan, şehit olan vatan evlatlarıyla gurur duyduklarını belirterek, “Şehitlik mertebesi ulaşılması zor bir mertebedir. Onlarla gurur duyuyoruz, çünkü onlar vatan ve milleti için şehit oldular” dedi.

Demirhan ve beraberindekiler, son olarak şehit jandarma er Murat Karaboğa’nın Karayakup köyündeki evini ziyaret ederek, ailesiyle bir süre sohbet etti.
Erdemli Belediye Başkanı Musa Mutlu da, sohbet sırasında, Türbe Mezarlığı'nın bitişiğindeki bir araziyi kamulaştırarak şehitlik yapmayı düşündüklerini ifade ederek, “Belediye olarak gazilerimize ve şehit ailelerimize kapılarımız ardına kadar açıktır. Her türlü sıkıntılarınıza elimizden geldiğince çözüm bulacağız” diye konuştu.

Ziyaret sırasında Kaymakam İsmail Demirhan ile Belediye Başkanı Musa Mutlu'ya, Garnizon Komutanı Yüzbaşı İbrahim Hakan Yemenoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Levent Atalay, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Doğru ve Kargıpınarı Belediye Başkanı Kerim Şahin eşlik etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 16:46:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?