4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kazaya esnaf tepkisi!

OTOMOBİL KÖPRÜDEN UÇTU ESNAF YOLU KAPATTI

Mersin'de, direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücünün kullandığı otomobilin köprüden aşağı düşmesi sonucu kaza meydana gelirken, kazaya tepki gösteren çevre esnafı yolu trafiğe kapattı.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Tulumba köprüsünde meydana geldi. Pınar Yaren Özbay'ın kullandığı 33 ASD 47 plakalı otomobil, Mezitli istikametinden şehir merkezine seyir halinde iken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine köprüden aşağı uçtu. Kazada aracın motoru yolun karşı tarafına düşerken, araç diğer tarafa geçti. Kaza esnasında kopan köprünün demir korkuluklarından biri, alt tarafta bulunan bir işyerine girdi.

Demirin işyerindeki işçilerden birine isabet etmemesi olası bir tehlikeyi önledi. Ancak işyerinde büyük maddi hasar meydana geldi.

Kaza sırasında araç sürücüsüne yardım etmek isteyen çevre esnaflarından Metin Derin'in eli, motor ile lastik arasında sıkışarak bir parmağı koptu. Yaralı araç sürücüsü Pınar Yaren Özbay da ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yoğun bakıma alınan araç sürücüsünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

Bu arada, kazanın ardından çevre esnafı, aynı yerde sık sık kaza olduğunu ve artık bir önlem alınmasını isteyerek köprünün her iki tarafında da yolu trafiğe kapattı. Öfkeli kalabalık, yola çöp konteynırları koyarak araç trafiğini durdurdu. Duran araç sürücüleri ile eylemci vatandaşlar arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı. Güvenlik güçlerinin ikna etmekte zorlandığı vatandaşlar, acil hasta götürmesi gereken bir ambulansın yoldan geçmek istemesi ve polislerin konu ile ilgileneceği yönünde söz vermesi üzerine eylemlerine son verdi.

OTOMOBİL KÖPRÜDEN UÇTU ESNAF YOLU KAPATTI
OTOMOBİL KÖPRÜDEN UÇTU ESNAF YOLU KAPATTI
OTOMOBİL KÖPRÜDEN UÇTU ESNAF YOLU KAPATTI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 14:31:04
Güncelleme :1 Kasım 2010 Pazartesi 15:17:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?