4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kenan Doğulu, hayranlarını coşturdu

Sanatçı Kenan Doğulu, 'Uluslararası Mersin Festivali 2006' kapsamında Mersin'de bir konser verdi. 

Cumhuriyet Alanı'nda dün saat 20.30'da başlaması beklenen konser sanatçının yarım saat geç gelmesi ile 21.00 sularında başladı. 

Sahneye dansçıları eşliğinde son şarkısı 'Çakkıdı' ile gelen ünlü sanatçı yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Galatasaray maçı nedeni ile katılımın az olması beklenirken, konser sırasında Cumhuriyet Alanı tamamen doldu. 

Sanatçının bayan hayranları sahneye ulaşabilmek için güvenlik görevlileri ile tartıştı. Konserinde eski şarkılarına da yer veren Doğulu, minik hayranlarını da seslendirdiği şarkılarla kendinden geçirdi. 

Konserinde 2 kez kostüm değiştiren şarkıcı bir yandan şarkılarını söylerken bir yandan da dansçıları ile birlikte kıvrak danslar yaptı. 

Konserin sonuna doğru sahneye gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Mersinlilere dönerek, "İşte sevgili gençler, istediğimiz bu. 

Bütün insanlar ne olursanız olun, el ele, kol kola dans edin, eğlenin. Birlikte barışı, kardeşliği, aşkı yaşayalım. Sizi tebrik ediyorum." dedi. 

Özcan'ın, Doğlu'ya, çiçek ve teşekkür plaketi vermesinin ardından konserine devam eden sanatçı, konserinin başlangıç şarkısı olan 'Çakkıdı' ile sahneden ayrıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2006 Çarşamba 10:27:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?