5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Kendini benzinle yakmak istedi

Mersin'in Tarsus ilçesinde kaymakamla görüşemediğini iddia eden bir kişi, üzerine benzin dökerek kendini yakmaya kalkıştı.

Edinilen bilgiye göre, eşinden ayrılan üç çocuk babası Ramazan Tanrıbilir (45), maddi yardım talebi için sabah saatlerinde Tarsus Kaymakamlığı'na geldi. Yardım talebinin reddedildiğini öğrenen Tanrıbilir, kaymakam ile görüşmek istedi.

Kaymakamla görüşemeyince dışarı çıkan Tanrıbilir, üzerinden çıkarttığı cekete benzin dökerek kendisini yakmak istedi. Çevredeki polis ekiplerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirilen şahsın alev alan ceketi söndürüldü. Tanrıbilir, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Tarsus Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, "Kendini yakmak isteyen bu vatandaşımız üç çocuk babası, eşinden ayrı kardeşinin yanında tek göz bir odada yaşıyor. Bu vatandaşımıza 30 Mart 2009 ve 11 Mayıs 2009 tarihlerinde nakit para yardımı yaptık. Haziran ayında tekrar yardım talebi olmuş, o yardım talebi reddedilince kendini yakmak istemiş. Oysa talebi reddolsa bile yine dilekçe verip, yardım talebinde bulunabilirdi. öyle bir girişimde bulunmasına hiç gerek yoktu. Biz bütün vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz.Biz halkımızın hizmetindeyiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 16:21:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?