4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kent protokolü bayramlaştı

MERSİN'DE BAYRAMLAŞMA

'Kurban Bayramı' kapsamında düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katılan siyasiler, bürokratlar, yerel yöneticiler ve işadamları birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu'nun ev sahipliğinde Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğe yoğun ilgi gösterildi. Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral İsmail Taylan, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Kemal Sığırcıkoğlu'nun yanı sıra AK Parti Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen, CHP Mersin Milletvekilleri Ali Rıza Öztürk, Vahap Seçer ve Ali Oksal da katılımcılar arasında yer aldı. Etkinliğe katılan siyasiler, bürokratlar ve yerel yöneticilerle birlikte sivil toplum kuruluşu, oda ve dernek başkanları kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde samimi tavırlar sergilerken, birlik ve beraberlik mesajları da verdi.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Hasan Güzeloğlu, Mersinlilerin 'Kurban Bayramı'nı kutlarken, bayramların bir araya gelinen, sevinçlerin paylaşıldığı, mutlulukların çoğaltıldığı, dargınlıkların unutulduğu çok güzel anlar olduğunu söyledi. Güzeloğlu, "Bu noktada da 'Kurban Bayramı'; buluşmanın, kaynaşmanın, birleşme ve kaynaşmanın doruğa çıktığı bir tabloyla karşımızda" dedi. Vatandaşların kurban satış ve kesim yerlerinde çok titiz ve hassas davrandığını, bu durumun da kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Güzeloğlu, bu noktada güvenli ve huzur dolu bir ortamda 'Kurban Bayramı'nın kutlanabilmesi adına gerekli tüm tedbir ve önlemlerin alındığını, şuana kadar can ve mal kaybına neden olabilecek herhangi bir olayın yaşanmadığını, bu durumun bayram boyunca da devam etmesini dilediklerini anlattı.

MERSİN'DE BAYRAMLAŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2010 Salı 13:22:05
Güncelleme :16 Kasım 2010 Salı 14:46:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?