4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kılıçdaroğlu geliyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'de 4 ayrı miting yapacak. Deniz Baykal'ın temelini atmış olduğu 'Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışını yapacak olan Kılıçdaroğlu'nun, kent merkezi, Silifke ve Tarsus'un yanı sıra partisinin en az oy aldığı Erdemli ilçesinde de mitingi yapacağı bildirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin programı hakkında açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı, 12 Eylül'de yapılacak olan halk oylamasıyla ilgili olarak hazırlanan program kapsamında Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2 Eylül Perşembe günü Mersin'e geleceğini kaydetti. Kılıçdaroğlu'nun ilk olarak merkez ilçe Akdeniz'e bağlı Karaduvar Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi'nce yapımı bir süre önce tamamlanan, 'Atıksu Arıtma Tesisi' açılışını gerçekleştireceğini anlatan Şanlı, daha sonra

Kılıçdaroğlu'nun Tarsus'a geçerek burada Cumhuriyet Alanı'nda düzenlenecek olan mitingle birlikte halka sesleneceğinin altını çizdi.

Kılıçdaroğlu'nun, parti olarak kentte en az oy aldıkları ilçe olarak öne çıkan Erdemli'ye geçerek, halka hitap edeceğini belirten Şanlı, burada saat 13.00'te başlayacak olan mitingin ardından Kılıçdaroğlu'nun karayoluyla Silifke ilçesine geçerek, burada da yapılacak olan mitinge katılacağını söyledi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun kentteki son mitingini ise saat 16.00'da tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadı önünde gerçekleştireceğini ifade eden Yılmaz Şanlı, "Tüm bu mitinglerde 'taşıma insan' olmayacak. Genel

Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu, Erdemlilere Erdemli'de, Tarsuslulara Tarsus'ta, Silifkelileri Silifke'de hitap edeceği gibi Mersinlilere de Mersin'de hitap edecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 14:25:02
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 16:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?