4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu!

KILIÇDAROĞLU'NUN 'HAVUZLU EV' SÖZÜNE SUÇ DUYURUSU

Mersin'de kendisini araştırmacı-şair olarak tanıtan Oktay Avcu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, kurultayda yaptığı konuşmada havuzlu ev sahiplerini dürüst olmamakla suçlayarak hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Mersin Adliyesi önünde basın açıklaması yapan Avcu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'tavsiyeli' genel başkan olduğunu ileri sürdü. Bu kişilerin halkla bütünleşemeyeceğini, halkı anlayamayacağını savunan Avcu, "Genel başkanlarına ağlayanlar, 'aday değilim' diyenler, gözyaşı dökenler, açlık grevleri düzenleyenler, kendine özgüveni olmayıp tavsiyeyle, siparişle, işaretle aday olanlar, başkanlarını hançerleyenler, 'Ben halkçıyım, halkın içinden geliyorum' derse bu Türk halkına hakarettir" dedi.

Deniz Baykal'ın liderliğinde karşısına çıkıp yarışamayanların, yanlışlarına karşı koyamayanların, arkasından 'biz yapacağız, iktidara koşuyoruz' diyemeyeceğini söyleyen Avcu, "Ben de havuzlu evde oturuyorum. Senden daha çok halkçı, daha çok vatansever ve daya iyi yurttaşım. Memur ve tüketici zihniyetiyle, etliye sütlüye karışmadan, 8 saatle genel müdürlük koltuğuna tırmanmadım. Üretim zihniyetiyle 18 saat çalıştım, sermayemi ve gücümü birleştirip elimi hep taşın altında tuttum. Senden daha çok vergi

ödedim, senden daha çok istihdam yarattım ve senden daha çok dürüstüm. Bu ülkede en çok zarar eden, en çok yolsuzluğun ve soygunun yapıldığı kurumların başında iken ne yaptınız? Hayali emeklilikler, hayali faturalar, hayali SSK'lılar, hayali raporlar kurumlarınızdaydı, neden hiç ortaya çıkarmadınız?" diye konuştu.

Havuzlu evde oturanları potansiyel suçlu ve hırsız olarak gösterenlerin bu ülkeye refahı getiremeyeceğini belirten Oktay Avcu, şöyle devam etti:

"Bir havuzlu ev sahibi olarak, havuzlu evde oturanları dürüst olmamakla suçlayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 22 Mayıs 2010 tarihinde CHP'nin 33. Olağan Kurultay açılışındaki şahsıma hakaret içerikli konuşma metninin incelenmesini talep ediyorum."

Avcu, açıklamasının ardından adliye binasına girerek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2010 Perşembe 11:40:02
Güncelleme :27 Mayıs 2010 Perşembe 22:51:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burak IP: 78.160.34.xxx Tarih : 27.05.2010 12:29:57

Gündeme gelmeye calısma senden yazar olsa adamın ne için o lafı kullandıgını anlarsın