2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Kimsesiz çocuklar yılbaşını kutladı

Mersin'de kimsesiz ve bakıma muhtaç çocuklar, yeni yılı erken kutladı.

Hayırsever kişi ve kurumlar tarafından ortaklaşa düzenlenen yılbaşı kutlamasına katılan çocuklar, gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.
Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) bünyesinde faaliyet gösteren Mersin Çocuk Yuvası'nda kalan yaklaşık 50 çocuk, Botanik Restoranda düzenlenen etkinlikte yeni yılı bir gün öncesinde kutladı. Etkinliğe; SHÇEK Mersin İl Müdürü Azmi Gülşen, Mesrsin Çocuk ve Gençlik Merkezi (ÇOGEM) Müdürü Mustafa Sarı, Çocuk Yuvası Müdürü Levent Dinçer, Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Mersin Şube Başkanı Nurhayat Şahin, hayırseverler işadamları Bayram Yıldız, Serkan Ata ve Aydın Doğan'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.


Bu tür organizasyonların hayırsever kişi ve kurumların desteğiyle her yıl düzenlendiğine dikkat çeken Azmi Gülşen, kimsesiz ve bakıma muhtaç çocukların da yılbaşını Mersin'in en güzel mekanlarında kutlayarak, gönüllerince eğlenmelerine fırsat sunduklarını söyledi. Gülşen, konuşmanın ardından etkinliğin düzenlenmesine katkı sunan işadamlarına bir teşekkür plaketi takdim etti.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 16:14:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?