30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Kırmızı şeytanlar Mersin'i yaktı

KIRMIZI ŞEYTANLAR MERSİN'İ YAKTI

Bank Asya 1. Lig'de geçen hafta evinde Boluspor'u yenerek, Süper Lig'e 2'nci olarak çıkmayı garantileyen Mersin İdman Yurdu, lider Samsunspor'un bu hafta kendi evinde Çaykur Rizespor'a 2-1 mağlup olmasının ardından Süper Lig'e lider olarak çıkmaya hak kazandı.

Samsunspor-Çaykur Rizespor maçının ardından Mersin İdman Yurdu meydanında toplanan, Mersin'in taraftar grubu Kırmızı Şeytanlar, 4 bin 200 meşale yakarak Mersin'i ateşe verdiler.

Kutlamalara Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı'da katıldı. Burada konuşan Kahramanlı, şampiyonluğu taraftarlara armağan ettiklerini belirtti. Kahramanlı, "Bu şampiyonluğu ve bi sevgiyi bize yaşatan futbolcularımıza, hocamıza teşekkür ediyorum. Kimse bizim bu işi yapacağımıza inanmadı. Bize, 'Bunlar kamyoncu, bunlar petrolcü, bunlar bu işi bilmez' dediler. Ama biz bu işin en iyisini yapmaya çalıştık. Yeni sezonda çok iyi bir ekip kuracağız. Öyle oyuncular gelecek ki Mersin halkının aklı

duracak. Siz bize hep güvendiniz. Bizde gece gündüz demeden çalıştık ve takımımızın 28 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkardık. Bundan sonra Süper Lig'de de ismimizden söz ettireceğiz. Mersin İdman Yurdu'nu tüm Türkiye görecek" dedi.

Konuşmanın ardından Kırmızı Şeytanlar Grubu'nun üyeleri meşaleleri aynı anda yaktı. Meşalelerin yanmasıyla ortaya renkli görüntüler çıkarken, taraftarlar gönüllerinde eğlendiler. Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürdü.

KIRMIZI ŞEYTANLAR MERSİN'İ YAKTI
KIRMIZI ŞEYTANLAR MERSİN'İ YAKTI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2011 Pazartesi 13:10:03
Güncelleme :16 Mayıs 2011 Pazartesi 13:47:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?