4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kız Meslek'ten anlamlı kermes

TOROSLAR KIZ MESLEK LİSESİ'NDEN ANLAMLI KERMES

Mersin'de, 2009-2010 eğitim-öğretim döneminde eğitime başlayan Toroslar Kız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde, idareci ve öğrenciler tarafından okul ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sunulması amacıyla kermes düzenlendi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yılmaz'ın da katıldığı kermes büyük ilgi gördü. Okul bahçesinde düzenlenen kermeste konuşan Toroslar Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdiresi Hatice Kılınç, bu yıl eğitime geçen okullarında Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Hasta ve Yaşlı Bakım Hizmetleri ile Çocuk Gelişimi ve Eğitimi başlıkları altında, 3 branşta eğitim öğretim verildiğini söyledi. Kılınç, mezun olan öğrencilerin Erken Çocukluk Eğitim Kurumları, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, yaşlı, hasta ve engelli bakım hizmetleri, huzurevleri, hastaneler, bakımevleri, kuaför salonları, güzellik salonları, masaj salonları, kaplıca ve banyo tesisleri, termal oteller, tiyatro salonları, sinema stüdyoları gibi alanlarda istihdam edilebileceğini kaydetti.

Kılınç, kermeste öğrenci ve velilerce hazırlanan ağız tatlandırıcı yöresel yiyeceklerin satışa sunulup, elde edilen gelirle okul ihtiyaçlarının giderilmesinin amaçlandığını belirterek, katkı sunan tüm öğrenci ve velilere teşekkür etti.

TOROSLAR KIZ MESLEK LİSESİ'NDEN ANLAMLI KERMES
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 17:50:03
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 18:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?