4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kızı için canından oluyordu

AKINTIYA KAPILAN KIZI İÇİN CANINDAN OLUYORDU

Mersin'in Erdemli İlçesinde anneleri ile denize giren çocuklardan biri akıntıya kapıldı. Akıntıya kapılan çocuğunu kurtarmak isteyen anne ise kayalıklardan denize atlayınca yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Fatma Topçu, çocukları ile serinlemek için Alata Deresi'nin denize kavuştuğu plajda denize girdiler. Şiddetli rüzgar ve aşırı dalga sebebiyle çocuklardan Betül Topçu (7) akıntıya kapıldı. Çocuğunun boğulmak üzere olduğunu fark eden anne, kayalıktan denize atladı. Bu sırada kadın kayalara çarparak yaralandı. Durumu fark eden vatandaşlar denizdeki çocuğu gözden kaybolmadan çıkardılar, bazı vatandaşlar ise anneyi kurtarmayı başardı.

Olay yerine 2 ambulansla gelen 112 acil servisi küçük kız ve anneye ilk müdahale yaptılar. Anne ve küçük kız önce Erdemli Devlet Hastanesi'ne orodan da Mersin'de Devlet kaldırılarak tedavi altına alındı. Anne-kızın durumun ciddi olduğu bildirildi.

Yaşadıkları karşısında gözyaşlarını tutamayan çocuklardan Sıdıka Topçu (11), "Kıyıda yüzüyorduk. Bir anda kardeşim akıntıya kapıldı. Annemde onu kurtarmak için kayalıktan denize atladı" dedi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

AKINTIYA KAPILAN KIZI İÇİN CANINDAN OLUYORDU
AKINTIYA KAPILAN KIZI İÇİN CANINDAN OLUYORDU
AKINTIYA KAPILAN KIZI İÇİN CANINDAN OLUYORDU
İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 16:18:05
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 16:53:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mertfatihersayım IP: 88.249.70.xxx Tarih : 26.06.2010 18:09:36

Allahtan ömer abi ordaydı ve betül kardeşimizi kurtardı