4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kızılay görev bölümü yaptı

KIZILAY MERSİN ŞUBESİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

Türkiye Kızılay Derneği Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, görev aldığı 2007 yılı Kasım ayından bu yana, köklü ve manevi değeri çok büyük olan bu kurumu layık olduğu şekilde temsil edebilme adına pek çok faaliyetlerde bulunduklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu yapan Kızılay Mersin Şubesi yönetimi, görev bölümü yaptı. Buna göre; Necmi Erdem yeniden Başkanlık görevine getirilirken, Başkan Yardımcılığı'na Yavuz Selim Aydoğdu, Muhasip Üyeliğe İsmail Yonuk, Veznedarlığa Suat Güldağ ve Şube Sekreterliği'ne İsa Burak Güney getirildi.

Yaptıkları tüm çalışmalarda, kurumun güvenirliğine zarar vermeden, Türk Kızılayı ilkeleri doğrultusunda şeffaf ve her türlü fikre açık olmaya özen gösterdiklerini söyleyen Kızılay Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, "Yürüttüğümüz projelerle öğrencilerimize 'sosyal sorumluluk' duygusunu, vatandaşlarımıza 'afetlere karşı hazırlıklı olma' olgusunu kazandırmaya çalıştık. İnsanı önemseyen ve insan ızdırabını dindirmeyi hedefleyen kurumumuzun izinden giderek ihtiyaç sahiplerinin onurlarını zedelemeyecek, bağışçılarımızın güvenini sarsmayacak, personelimizin daha iyi hizmet sunabilmesi için refah ve huzurunu sağlayacak bir yönetim anlayışı içinde çalışmalarımızı sürdürdük" dedi.

Her türlü başarının 'ben' değil, 'biz'den geçtiğinin farkında olan bir yönetim olarak çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Erdem, teknolojik imkanları yakından takip ettiklerini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 16:53:05
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 17:10:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?