3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Kızkalesi'nde kadro sevinci

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi Belde Belediyesi’nde kadro alan 24 işçi, belediye personeline akşam yemeği verdi.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Necati Kale, 9 yıldır çalışanları ile birlikte hizmet mücadelesi verdiklerini belirterek, "Sizlerle birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Tabi bu sırada dönem dönem şanssızlıklar yaşadık. Özelliklede 2001 ve 2006'da yaşadığımız sel felaketleri var. Görünüş itibariyle bu afetler beldemizi çok geriye itmişti. Burada gerek memur, gerekse işçi arkadaşlarımızla inanılması güç bir emek vererek, Kızkalesi’ni neredeyse yeniden inşa ettik. Her iki sezonda da Kızkalesi'ni turizm sezonuna yetiştirmeyi başardık. Alnımızın akıyla da, insanların ekmek parası kazanması için gereken hizmeti verdik" dedi.

24 işçinin de kadro almasıyla, personel sayılarının 40’a yükseldiğini belirten Kale, "Biz insanca yaşamaya çok büyük değer veriyoruz. İnsanımızın da mutlu ve huzurlu yaşaması için de gayret gösteriyoruz. Siz bu çarkın birer bireyisiniz. Allah size hayırlı geçim nasip etsin" diye konuştu.

Kızkalesi'nin turistik bir belde olmasından dolayı çok çalışmaları gerektiğini vurgulayan Kale şunları kaydetti:

"Proje üretip bunları da hayata geçirmek durumundayız. Projelerimiz arasında şuan spor kompleksi var. Onu da hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. İnşallah o kompleksi açmak da bize nasip olur."

Geceye katılan Kızkalesi Belediyesi çalışanları, konuşmanın ardından hem yemek yedi hem de müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2008 Salı 11:03:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?