5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Kocamaz, binlerce kişiyle buluştu

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Adayı Burhanettin Kocamaz, 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimin hükümete bir sarı gösterme seçimi olduğunu söyledi.

Kavaklı Mahallesi 100. Yıl Meydanında yaptığı toplantıda binlerce kişiye hitap eden Kocamaz, "29 Mart’ta Tarsus içinde, ülkemiz içinde, çok önemli bir seçim sandığını değerlendireceğiz. Bu seçim belki bir yerel seçim gibi görünüyor ama geçmişten bu yana şöyle bir incelediğiniz zaman, her yerel seçim bir genel seçime gebedir. Dolayısıyla bu seçimde vereceğiniz o kararlı oylarla, bu siyasi iktidarın Türkiye’de uyguladığı yönetim sistemine de, bir sarı kart gösterecek, onları akla, izana ve mantığa davet edeceksiniz" dedi.

Rakiplerine yönelik eleştirilerde de bulunan Kocamaz, “Şimdi zatı muhterem çıkmış Tarsus’un suyunu eleştiriyor. Sanki Tarsus’ta hiçbir şey yapılmamış, altyapı yapılmamış, içme su arıtma tesisi yapılmamış, atık su arıtma tesisi yapılmamış ve bunları yapabilmek için Tarsus sokakları pislikten kurtarmak için, hiçbir kredi kullanılmamış, bunların tamamı sanki gökten zembille inmiş ya da indirilmiş. Değerli hemşerilerim, bu zatı muhtereme sormak lazım. Tarsus’un suyundan bahsederken, önce bir besmele çekeceksin, Tarsus’un suyundan bahsederken, Ankara’nın ve İstanbul’un içilmeyen sularını da gündeme getireceksin. Maalesef, memleketin yiğitlerini bir kuru soğana muhtaç edenler, bugün gelmişler, güya vatandaşın yanında yer almaktan bahsediyorlar. Bunlara soruyorum, bugüne kadar vatandaşın yanında ne yaptınız? İnsanlar işsiz kalırken, fabrikalar kapanırken, açlık grevleri yaparken, yollara dökülürken seyreden siz değil miydiniz?" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 16:13:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?