5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Kocamaz, Tarsuslular'la kucaklaştı

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Adayı Burhanettin Kocamaz, seçim çalışmaları çerçevesinde Yeşilyurt ve Hürriyet mahallerinde seçim yürüyüşü yaptı.

İstasyon Meydanı'nda başlayan yürüyüşte Başkan Kocamaz'a sarılıp, öperek ve tokalaşarak sevgisini gösteren vatandaşlar yürüyüş boyunca, 'Başkan Kocamaz seni kimse yıkamaz", "Tarsus'un mimarı Başkan Kocamaz", "Tarsus seninle gurur duyuyor" şeklinde sloganlar attı.

Yürüyüşe katılan MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, Tarsus Belediye Başkanı Kocamaz'ın yaptığı hizmetler ve bu seçim çalışmasıyla Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi. Şandır, "Bu şehirde yaşayan insanlara hizmet etmek için yola çıkan MHP yönetimi ve Belediye Başkanının kararına katılan sizlerin bu gayreti ibadettir, makbuldür. Bu ezanlar susmasın, bu bayrak inmesin. İnşallah bu milletimize ay yıldızlı bayrağın altında üç hilali de sancak yaparak bizlere hizmet etmeyi nasip etsin" dedi.

Yürüyüşe, MHP Mersin İl Başkanı Mustafa Tece, MHP Tarsus İlçe Başkanı Hakan Özbelli, MHP Tarsus Kadın Kolları Başkanı Adalet Kara, belediye meclis üyesi adayları, partililer ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Yeşilyurt ve Hürriyet Mahallesinin hemen hemen bütün sokaklarını gezen Kocamaz'ın seçim yürüyüşlerinin değişik mahallelerde devam edeceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 11:07:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?