5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Kocamaz: 'Sandıkta fark atacağız'

Mersin'in Tarsus İlçe Belediye Başkanı ve MHP Adayı Burhanettin Kocamaz'ın Çağlayan ve Şehitishak mahallelerinde düzenlediği açık hava toplantılarında insanlar alanlara sığmadı. Vatandaşlar, havai fişek gösterisi, davul-zurna ve sloganlarla karşılanan Başkan Kocamaz'la tokalaşmak için adeta birbirleriyle yarıştı. Her mahallede yaptığı açık hava toplantılarında binlerce kişiye seslenen Kocamaz, sandıkta fark atacaklarını söyledi.

İl genel meclis ve belediye meclis üyesi adaylarının tanıtımıyla başlayan açık hava toplantısında konuşan Kocamaz, 1994 yılından bu yana yatırım üstüne yatırım yaptıklarını belirterek, yaptıkları hizmetleri kimsenin hayal bile edemeyeceğini söyledi.

15 yıldır Tarsus ve Tarsuslular için çalıştıklarını ifade eden Kocamaz, "Tarsus, Tarsus'ta yaşayan bütün insanların ortak paydasıdır. Tarsus, Tarsus'ta yaşayanların, havasını teneffüs eden, suyunu içen, karnını doyuran bütün insanların ortak kullandığı bir ev. Nasıl ki her gün girip çıktığınız, yaşadığınız hanenize sahip çıkıyorsanız, Tarsus'un da bütün problemlerine sahip çıkmak durumundasınız. 29 Mart'ta tüm Türkiye'de olduğu gibi Tarsus'ta da önümüzdeki 5 yıla ilişkin bir karar verilecek. 15 yıldır Tarsus'a hizmet veren, Tarsus'u bir yerlere getiren ve bundan sonra da Tarsuslu'nun bütün beklentilerine bir bir cevap verecek Kocamaz ve ekibinin görevi devam etsin denilecek" dedi.

Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en eski yerleşim yerlerinden biri olan Tarsus'un acemi ellere teslim edilemeyecek kadar önemli bir kent olduğunu vurgulayan Kocamaz, "Tarsuslu bu acıyı geçmişte çekmişti. Tarsus'un tek parkına, kültür parkına insanlarımız gündüz girmekten bile çekiniyordu. Allah'a çok şükür ki; o günler artık çok geride kaldı. Tarsus bugün bir huzur kenti; güven, istikrar, barış, kardeşlik kenti oldu. Kentin bütün problemlerini bitirdik dersek, bütün mahallelerin problemlerini bitirdik dersek doğru söylememiş oluruz. Elbette bütün mahallerimizde eksik hizmetler kalmıştır, ama yapılan yerler ortada olduğuna göre yapılanlar yapılacakların teminatı olduğuna göre Tarsus'ta hizmet Kocamaz'dan sorulur" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 14:41:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?