5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Kocamaz: 'Yürümeyeceğiz, koşacağız'

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Adayı Burhanettin Kocamaz, Anıt ve Yarbay Şemsettin Mahallelerinde bulunan seçim bürolarını ziyaret etti.

Seçim bürolarının ziyaretinde konuşan Kocamaz, "Elbette her zaman, her meydanda söylüyorum, bizim arkamızda analarımızı, bacılarımız, kızlarımız, çocuklarımız ve siz değerli hemşehrilerimiz olduğu müddetçe Allah'ın izniyle bizi hiç kimse yıkamayacak" dedi.

1994'te yola çıktıklarında 'Cenabı Allah bu belediyeyi bu yerel yönetimi bize nasip ederse, size söz veriyoruz çalmayacağız, çaldırmayacağız, hiç kimseye peşkeş çekmeyeceğiz, tüyü bitmedik yetimin hakkını sonuna kadar koruyacağız' dediklerini anlatan Kocamaz, şöyle devam etti:

"Allah'a çok şükür ki 1994 öncesi verdiğimiz sözün de attığımız, binlerce imzanın da arkasındayız, dimdik ayaktayız ve karşınızdayız. Bu geçen 15 yıllık süre içinde bize atmadıkları iftira kalmadı, çıkarmadıkları dedikodu kalmadı, yalanların dolanların arkasına sığındılar. Ama Allah'a çok şükür ki her zaman ve her yerde söylediğimiz gibi biz sadece karşısına çıktığımız hemşehrilerimize değil Cenab-ı Allah'a vereceğimiz hesabı düşüyoruz, onun için beytülmalın bekçiliğini yapıyoruz. Kimseye yedirmedik, yedirmeyeceğiz. 15 yılda sizlerle birlikte sizin desteklerinizle, sizlerin gayretleriyle, yaptığınız dualarla, gösterdiğiniz çabalarla biz size güvendik en zor problemlerin altına girdik. Sizin sayenizde hiçbir yükün, hiçbir hizmetin altında kalmadık, ezilmedik, yıkılmadık."

Yerel seçime çok kısa bir süre kaldığını belirten Kocamaz, "Bu süre içinde aranıza fitne, fesat ve bir takım dedikoduları daha fazla yayacaklar, sizi tahrik edecekler. Sizleri bir birinize düşürmeye çalışacaklar. Kesinlikle bu tür hadiselere fırsat vermeyiniz. Oyuna gelmeyiz, dimdik ayakta durunuz ve meselelerinize sahip çıkınız. Tarsus'u ayağa kaldırarak, sizlerin layık olduğu bir kent haline dönüştürmek mecburiyetindeyiz. Allah'a çok şükür bugüne kadar bir çok büyük işler bitti, bundan sonra tünelin ucu görünmüştür. Tarsus'un önü açıktır. Bundan sonra yapılacak yatırımlar işsiz insanımıza iş, aşsız insanıma aş, eşsiz insanımıza da eş olacak. Yürümeyeceğiz, koşacağız, 30 Mart'ta coşacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 12:35:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?