5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Kocamaz'dan düello daveti

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus halkının ilçede seçimin sonucunu ilan ettiğini belirterek, "Tüm Tarsusluları 30 Mart Bayramını kutlamak için Cumhuriyet Alanına davet ediyorum" dedi.

MHP Tarsus İlçe Başkanı Hakan Özbelli ile birlikte Reşadiye Mahallesi girişinde karşılanan Başkan Kocamaz, Tarsus halkını kimsenin kandıramayacağını söyledi.

Kahvehane toplantısında konuşan Başkan Kocamaz, vatandaşın karşısına boş vaatlerle değil, icraatla çıktıklarını ifade ederek, "Tarsus bildiğiniz gibi 54 vilayetimizden büyük bir ilçe. 15 yılda alt yapı ve üst yapı başta olmak üzere ilçemizi güzelleştirmek adına sayısızca icraat yaptık. Tarsuslularla birlikte sıkıntılı günler yaşadık. Ama o sıkıntılı günler geride kaldı. Tarsus artık bir dünya kenti olmuştur" şeklinde konuştu.

Tarsus halkının siyasetçiler tarafından seçimden seçime hatırlanan bir kent olmadığını ifade eden Kocamaz, "İddia ediyorum eğer güçleri yetiyorsa gelsinler şu anki iktidara mensup torpilli belediyelerle Tarsus Belediyesinin hizmetlerini kıyaslasınlar. Belediyecilik nasıl oluyormuş bizden öğrensinler. Biz her hizmeti halkımız ve Hak için yapıyoruz" dedi.

Belediye başkan adaylarına çağrı yapan başkan Kocamaz, şunları söyledi:
"Gelin bir ortamda hem de canlı olarak da verilecek bir tartışma panelinde bir araya gelelim, orada bütün halkımız ve sivil toplum örgütleri bulunsun ve Tarsus için tartışalım. Ben bütün arkamdan konuşulanları orada yüzüme söyleyecek ve tartışacak adaylara sesleniyorum. Madem iddialarınız var, buyurun gelin sizlere hodri meydan diyorum. Ama bunların Tarsus için projeleri yok ki, gelsinler tartışsınlar. Tarsus'u yönetmeye talip olanlar tartışmaktan kaçmasınlar. Defalarca çağrı yaptık kendilerine. Güvenleri olmadığı gibi projeleri de yok, ondan karşımıza çıkamıyorlar."

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 09:43:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?