5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Kocamaz'dan mahalle toplantıları...

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ferahim Şalvuz, Yarbay Şemsettin ve Beydeğirmeni Mahallesi sakinleriyle teşekkür toplantısı yaptı. Mahalle sakinleri Başkan Kocamaz'ı gül dökerek karşıladılar.

Zühtü Günaştı Lisesi yanında bulunan Yeni Pazar yerinde yapılan toplantıya MHP Tarsus İlçe Başkanı Hakan Özbelli, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Arslan, Belediye ve il genel meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve mahalleliler katıldı.

Yerel sanatçıların mini konserinden sonra bir konuşma yapan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus halkının ne kadar vefalı ve kendisine sahip çıkana nasıl sahip çıktığını bir kez daha gösterdiğini söyledi.

Kocamaz, "Sizler bizlere inandınız, geleceğinize, kentinize sahip çıktınız ve bu mutlu tabloyu burada oluşturdunuz. Allah hepinizden razı olsun. Sizler meseleye hakimdiniz. Bizde gönül rahatlığı ile bu seçimde karşınıza çıktık. Gerçekten bu seçim yerel seçim olmaktan çıkıp, adeta genel bir seçim havasına girmişti. Sizler bize sahip çıktınız. Sizlerle ne kadar övünsek azdır. Sizler bu zorlu seçim sürecinde yılmadan, yıkılmadan mücadele ederek, bu neticeyi aldınız. Seçimi tek başına Burhanettin Kocamaz kazanmadı, bu seçimi hep birlikte kazandık" dedi.

Başta çocuklar olmak üzere mahalle sakinleri, Başkan Kocamaz'la tokalaşmak için adeta yarıştılar. Toplantıya katılan vatandaşlar müzik eşliğinde halay çekerek gönüllerince eğlendiler.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 10:57:18
Güncelleme :29 Nisan 2009 Çarşamba 10:58:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?