5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Kocamaz’ı kimse yıkamaz!

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Adayı Burhanettin Kocamaz, "3 defa Tarsus’ta karşımıza çıkan yalancı pehlivanları yere yapıştırdınız. 29 Mart’ta çıkmışlar bunlar bir yeni yenilgiye daha hazırlanmışlar. Bunların sırtı 29 Mart’ta yine mindere yapışacak" dedi.

Kocamaz, 82 Evler ve Gaziler Mahallesinde yaptığı kahvehane toplantılarında yaptığı konuşmada, "Tarsus’un derdi bizim derdimiz, Tarsus’un problemleri bizim problemlerimiz. Tarsus’un problemleri ancak sizler ile birlikte bizler çözeriz. Biz sizinle 15 yıldır et ve tırnak gibi olmuşuz, birlikte ağlamışız, birlikte gülmüşüz, hem üzüntümüzü hem neşemizi paylaşmışız. Biz kendimizi hiçbir zaman sizden farklı görmedik. Tarsus’a sizinle birlikte hizmet verdik. Her zaman söylüyorum, tek başına Burhanettin Kocamaz bir hiçtir, ama işte 82 Evler kavşağında, Gaziler Mahallesinde olduğu gibi insanlar bir araya gelip, insan seli oluşturduğunda Burhanettin Kocamaz’ın da farkına varılır, Tarsus’ta yaşan insanlarında farkına varılır” dedi.

"Sizler yanımızda olduğunuz müddetçe Kocamaz’ı hiç kimse yıkamayacak" diyen Başkan Kocamaz şöyle devam etti: "3 defa Tarsus’ta karşımıza çıkan yalancı pehlivanları yere yapıştırdınız. 29 Mart’ta çıkmışlar bunlar bir yeni yenilgiye daha hazırlanmışlar. Bunların sırtı 29 Mart’ta yine mindere yapışacak. Bizde diyoruz ki 15 yıldır bizi yakından tanıyorsunuz. Biz içinizden biriyiz, biz köylü çocuğuyuz. Bu ülkenin kolay kazanılmadığını iyi biliriz. Bu ülkede yaşayan Alevi de benim, Kürdü de benim, Çerkezi de, Arabı da benim. Bu seçim döneminde ateşle oynayanlara sesleniyorum, isterseniz belediye başkanı, isterseniz, milletvekili, isterseniz bir siyasi partinin lideri olun, size bu ülkede bir arada yaşayan insanları ayırma hakkını kimse vermez, Burhanettin Kocamaz hiç vermez."

Seçimlere az bir süre kala şu günlerde dedikodulara fitne ve fesatlara fırsat verilmemesini isteyen Kocamaz, "İnşallah 29 Mart’ta sandığın başına gittiğinizde, elinizi vicdanınıza koyun, Tarsus’un 15 yıl öncesini ve sonrasını gözünüzün önüne getirin, öyle karar verin. İnşallah Cenabı Hak bize bu görevi dördüncü kez nasip ettikten sonra 82 Evler Mahallesi'nde ilk değişiklik buğday pazarının buradan kalkması olacak, çöp deposunun buradan kalkması olacak, mezbahanın buradan Karabucak bölgesine taşınması olacak, burada büyük bir fuar alanı yapılacak ve Tarsus’un kalbi burada atacak. Bu bölgede çirkin bir koku kalmayacak. Tarsus’ta güller açacak. Bize güvenmeye devam edin” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 22:30:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?