5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Kocasını aşığına öldürttü

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir kadının kendisine aşık olan kişinin zaafından yararlanarak, kendisini sürekli dövdüğünü ileri sürdüğü kocasını öldürttüğü iddia edildi. Olayı azmettirdiği ileri sürülen kadınla cinayet zanlısı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay, akşam Yüksekmahalle, Solmazlar Sokak'ta bir baraka evde meydana geldi. İddiaya göre, barakada yaşayan Erol C. (32) uyuduğu sırada eşi Aysun C. (32) telefonla aradığı ve eşini öldürmesi için azmettirdiği Memiş S. (43) adlı kişiyi baraka eve çağırdı. Aysun C., eşi Erol C.'nin uyumasından faydalanarak barakanın kapısını açtı. Bu sırada, eline giydiği iş eldiveni ile eve giren M.S., iki elinde tuttuğu 2 bıçağı, Erol Cin'in vücuduna saplamaya başladı. Olaydan sonra Erol C.'nin karısı Aysun C., güvenlik güçlerini ve 112 acil servisini arayarak durumu haber verdi.

Boğazı ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan Erol C.'nin ilk müdahalesi emniyet güçleri tarafından yapıldı. Erol C., olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Polisin sabaha kadar sürdürdüğü soruşturma ve inceleme sonunda olayda kullanıldığı belirtilen 2 bıçak ile eldivenler, baraka evin yakınında bulunan arazi içerisine saklı halde bulundu.

Bütün delilleri göz önüne alan polis, olayla ilgili Aysun C. ve Memiş S.'yi gözaltına aldı. Emniyette sorgulanan Aysun C.'nin, kendisine platonik aşk duyan Memiş S.'nin bu zaafından yararlanarak, kendisini sürekli dövdüğünü ileri sürdüğü kocasını öldürttüğü öğrenildi. Sorgulamaları tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 17:59:24
Güncelleme :7 Ocak 2009 Çarşamba 18:03:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?