3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

KOÇFEST Şenlikleri başlıyor

Türkiye'nin en büyük gençlik festivali KOÇFEST, 2008 yılı etkinliklerine Mersin Üniversitesi'nde başlıyor.

Koç Holding'in gençlerin gelişimlerine ve hayatlarını zenginleştirmeye katkıda bulunmak amacıyla 2006 yılında başlattığı üniversite festivali KOÇFEST'in eğlence TIR'ları, Türkiye çapında yapacakları 8 bin kilometrelik yolculuğa bugün Mersin'den başlıyor. Mersin Üniversitesi'ndeki etkinlikte KOÇFEST, tüm gün sürecek eğlence ve hediye dolu oyunların ardından gençleri, Şebnem Ferah ve Hayko Cepkin ile buluşturacak.

Daha çok sayıda gençle bir araya gelmek amacıyla kapsamı her geçen yıl genişletilen KOÇFEST'in Türkiye çapında toplam 14 ilde 450 bin öğrenciye ulaşması hedefleniyor. Mersin'i ilk defa bu yıl ziyaret edecek olan KOÇFEST, Koç Topluluğu şirketlerinin gündüz düzenleyecekleri oyun ve ödüllü yarışmalar ile Mersin Üniversitesi kampüsünü adeta bir eğlence parkına dönüştürecek.

Üniversite öğrencileri tarafından heyecanla beklenen KOÇFEST'te gençler, İstanbul Park pistinin maketi üzerinde Ferrari araçlarını yarıştırarak Grand Prix heyecanını yaşayacak, basketbol turnuvalarına katılacak, Super Jumper ile havaya zıplayıp takla atacak; ginger ve lazer tüneli gibi çok sayıda farklı oyunla eğlenerek sınav stresinden uzaklaşacak. Ayrıca, festival süresince tüm üniversitelerde gerçekleşecek bilgi yarışmasında, her üniversiteden en çok sayıda doğru cevabı en kısa zamanda veren öğrenciye gün sonunda Beko laptop hediye edilecek. Festival sonunda tüm katılımcılar arasında en iyi dereceyi yakalayan bir öğrenci ise Ford Fiesta Collection'ın sahibi olacak.

KOÇFEST gündüz eğlencesinin ve hediyelerinin yanı sıra gece de özel olarak tasarlanmış sahnede verilecek konserlerle tam bir şenlik havasında geçecek. Üniversiteliler, rock dünyasının en başarılı kadın sanatçısı Şebnem Ferah ve özellikle sahne performansıyla dikkat çeken Hayko Cepkin ile coşacak.

2 Mayıs- 1 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek KOÇFEST, Mersin, Hatay, Bursa, Kocaeli, Eskişehir, Konya, Ankara, Malatya, Samsun, Sivas, Erzurum, Kayseri, İzmir ve İstanbul'u ziyaret edecek.

.
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 10:52:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?