2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Komşu çocukları tarafından öldürüldü

Mersin'de bir kişi, komşularının çocukları tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, Kurdali Mahallesi 91136. Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Süleyman Afşin (42), aralarında daha önceden husumet bulunan komşularının çocukları S.Ç. (16) ve Z.Ç. (17) ile yaptığı tartışma sırasında 3 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı.

Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Afşin, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra kaçan amca oğlu 2 zanlı, polisin takibi sonucu yakalandı. Zanlılar, yaşları küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 13:12:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adnan IP: 88.230.45.xxx Tarih : 15.03.2008 17:40:51

süleyman afşin husumete değil ırkçlılığa kurban gitmiştir sırf kürt mahallesinde oturan tek türk olduğu için öldürülmüştür ama kanı asla yerde kalmayacaktır olay olduğu günlerde türk ordusu operasyon yaparken mahalledeki kürtlar afşinin oturduğu binaya ırkçı yazılar yazarak küfürler savurmuş ileryen günlerdede afşini öldürdüler olayı yapanlar başkası üstlenen başkasıdır sırf yaşları küçük olduğu için farkındaysanız bir tane bile görgü tanığı yoktur cenazesinde bile bir tane doğulu yoktu nede başşağlığına geldiler allah rahmet eylesin