3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Komutanlara veda kokteyli

Mersin'in Tarsus ilçe Garnizon Komutanı Albay Ali Başar ile Yenice Mühimmat Bölüğü Komutanı Binbaşı Ali Güneş'in Ankara'ya tayinlerinin çıkması nedeniyle İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından veda kokteyli düzenlendi.

Kaymakam Abdulhamit Erguvan, jandarma komutanlığı misafirhanesinde düzenlenen veda töreninde yaptığı konuşmada, "Beş yıldır Tarsus'ta görev yapıyorum. Aynı şekilde Garnizon Komutanı Albay Ali Başar ve Yenice Mühimmat Bölüğü Komutanı Binbaşı Ali Güneş de 5 yıldır burada görev yapıyorlar. Kendileriyle çok güzel çalışmalarımız oldu. Birbirimizi hiç incitmedik. Kendilerine aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum" dedi.

Albay Ali Başar ise konuşmasında Tarsus'tan çok güzel duygularla ayrılmakta olduklarını belirterek, "Tarsus'tan emekli olacağımı düşünüyordum. Ama Tarsus Garnizon Komutanlığının rütbesi yarbay olduğu için olmadı. Demek bir yerde daha görev yapmam gerekiyormuş. Tarsus'u ve Tarsusluları asla unutmayacağım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Abdulhamit Erguvan, Emniyet Müdürü Halil Tokyürek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer ve Ticaret Borsası Başkanı Bekir Kaya her iki komutana birer şükran plaketi ve Tarsus anısı armağanlar verdi.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 12:30:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?