3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Kontörlü hat alana kola bedava

Mersin'de bir cep telefonu işletmesi, kontörlü hat alan herkese 450 mililitrelik kola hediye ediliyor. 

Toptan perakende kontör ve cep telefonu ticareti yapan Al-Tel İletişim tarafından hayata geçirilen kampanya sadece Mersin'e özgü. Hat satışlarını attırmak için ilgi çekmek istediklerini ve bu kapsamda da ilginç bir kampanyayı hayata geçirdiklerini dile getiren işletme sahibi Alpay Togay, "Bunu da büyük ölçüde başardık. İnsanların ilgisini çekerek, onlara hem yazın sıcağında serinleme imkanı sunduk, hem de doya doya konuşmalarını sağladık. Oldukça olumlu tepkiler alıyoruz" dedi. 

Günde ortalama 40 adet hat satışı gerçekleştirdiklerini ve satılan her Turkcell Hazır Kart için 450 mililitrelik kola hediye ettiklerini kaydeden Togay, aylık ortalama satışlarının da 540 adet olduğunu söyledi. Kampanyanın kısa bir süre için geçerli olduğunu belirten Togay, ilerleyen süreçte daha farklı ve ilginç kampanyaları da hayata geçirmeyi düşündüklerini vurguladı. 

Öte yandan Al-Tel İletişim'de 20 kontörlü Turkcell Hazır Kart 9 YTL'ye satışa sunulurken, 100 kontör yüklü kartların 19 YTL'den, 250 kontör yüklü kartların da 39 YTL'den satıldığı ve en çok tercih edilen hatların da 20 kontörlü hatlar olduğu bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2008 Pazar 17:15:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?