2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Konuşmacıyla tartıştı, kriz geçirdi

Mersin'in Erdemli ilçesinde düzenlenen 4. Geleneksel Yayla Köyleri Yaş Sebze ve Meyve Festivali'nde konuşmacı olarak kürsüye çıkan CHP Mersin İl Başkanı Mehmet Faruk Akar'ın konuşmasına müdahale eden vatandaş kalp krizi geçirdi.

Erdemli Ziraat Odası ile Harfilli Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği 4. Geleneksel Yayla Köyleri Yaş Sebze ve Meyve Festivali'nde konuşmacı olarak kürsüye davet edilen CHP İl Başkanı Mehmet Faruk Akar'ın, konuşmasında, "Ürettiğiniz ürünleriniz tarlada kalıyor. Domates ve salatalık para etmiyor. Bir taraftan iflas ediyoruz, bir taraftan festival düzenliyoruz. Siz üreticiler olarak bu durumdan memnun musunuz ki festival düzenliyorsunuz" sözleri bir vatandaşın tepkisini çekti.

Akar'ı dinleyenler arasında bulunan Abdulkadir Kınay isimli vatandaş, Akar'a tepki göstererek üzerine yürüdü. Kısa süreli tartışmanın ardından Akar kürsüden inerken, konuşmacıya müdahalesinden dolayı çevresindekilerden tepki toplayan Kınay ise fenalaşarak kalp krizi geçirdi.

Festival alanında bulunan bir doktorun kalp masajı yaptığı Kınay, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Abdulkadir Kınay'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 11:43:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?