5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Köpekten kaçarken çukura düştü!

KÖPEKTEN KAÇARKEN ÇUKURA DÜŞTÜ, KOLU KIRILDI

Mersin'de, kendisini kovalayan köpekten kaçan 7 yaşındaki çocuk, bir inşaatta açılan çukura düşerek yaralandı. Kolu kırılan ve çeşitli yerlerinde yara meydana gelen çocuğun ailesi bulunamayınca, ameliyat 3 saat gecikmeli yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Halkkent Mahallesi'nde meydana geldi. Evlerinin yakınında oynarken bir köpek tarafından kovalanan 7 yaşındaki M.Y., birkaç sokak koştuktan sonra bir inşaat için kazılan 1 metrelik çukura düştü.

Çevre sakinlerinin yardımı ile çukurdan çıkarılan çocuğa ilk müdahale ambulansta ki sağlık ekiplerince yapıldı. Kolu kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan çocuk, daha sonra Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Doktorlar tarafından muayene edilen M.Y.'nin ameliyata alınmasına karar verildi. Ancak geçici hafıza kaybı yaşayan çocuktan bilgi alamayan polis, aileye bir süre ulaşamayınca ameliyat için ailenin rızası beklendi. Bunun üzerine Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Güner devreye girerek M.Y.'nin ameliyata alınmasını sağladı.

Kazanın ardından çocuğun bulunduğu bölgede geniş çaplı bir araştırma yapan polis ekipleri, çocuğun ailesine olaydan 5 saat sonra ulaştı. Ameliyattan çıkan M.Y.'nin sağlık durumunun ise iyiye gittiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 12:23:04
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 12:36:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?