4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Köydes genel kurulu yapıldı

TARSUS'TA KÖYDES GENEL KURULU YAPILDI

Mersin’in Tarsus ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda, 2 il genel meclisi üyesi ile 2 köy muhtarı seçimi yapıldı.

Belediye Nikah Salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkan Vekili Hasan Yıldırım, il meclis üyeleri, Özel İdare Müdürü Şemsettin Erdoğan ile muhtarlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Birlik Başkanı Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, 2009 yılı ve 2010 yılının ilk 5 ayında yapılan faaliyetler hakkında açıklamalarda bulundu.

Gödekmerdan, 2010 yılında 5.5 aylık dönemde ise Köydes, İl Özel İdaresi, İller Bankası ve Birlik bütçesi kaynaklı toplam 839 bin 285 lira tutarında 32 projenin hayata geçirildiğini ve 15 projenin eksiksiz olarak tamamlandığını, bunun yanı sıra 17 projenin de devam ettiğini ifade etti.

Birliğin Plan ve Bütçe Komisyonuna İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Yıldız, Harun Keskin, Muhtarlar Durmuş Gül, İhsan Güneş ve Abdulmuttalip Sarı seçildi.

1 yıl görev yapacak Birlik Encümeni seçimine ise İl Genel Meclis Üyelerinden İbrahim Gül, Bilal Duman, Emrah Oksal, Köy Muhtarlarından Cumali Aksoy, Erol Boz, Hasan Çiğdem ve Yusuf Erol aday olarak katıldılar.

Yapılan seçim sonunda Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümenliğine İl Genel Meclis Üyeleri Bilal Duman ile Emrah Oksal, muhtarlardan Yusuf Erol ve Hasan Çiğdem seçildiler.

TARSUS'TA KÖYDES GENEL KURULU YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 15:41:03
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 17:41:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet karacı IP: 78.161.137.xxx Tarih : 16.06.2010 10:44:29

öncelikle hayırlı olsun seçimler tarsusun köylerine göçük köyü muhtarı seçilememiş demek ki köy muhtarları tarafından yaptıkları hizmet takdir görmemiş görse seçilirdi. son dakika köyünün içme suyu şebeke yenileme işini ihale edilmesine vesile oldu bu hatası onu koltuğundan etti demekki önce can sonra canan mış  herkes kendi köyüne kendi şehrine kendi yakınlarına hizmet ediyorlar türkiyede uzaklardan tarsusa selam lar