5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Köylüler teknolojiden mahrum!

Mersin'in Silifke ilçesinde köylüler cep telefonu kullanmak istiyor ama GSM operatörlerinin vericileri bulunmadığı için bu teknolojiden mahrum kalıyorlar.

Silifke'ye bağlı Pelitpınarı ve Uşakpınarı Köylüleri, köylerinde hiçbir GSM operatörünün çekmediğinden dolayı cep telefonlarını kullanamadıklarını ve gelişen teknolojiden yararlanmak istediklerini dile getirdiler.

"Gelişen teknolojiye Uşakpınarlılar olarak ayak uyduramıyoruz" diyen İbrahim Doğan, "Artık cep telefonu günümüzün olmazsa olmazları arasında yer alıyor. İnsanlara uzaklarını yakın eden acılarını ve sevinçlerini anında paylaşmalarına yardımcı olan cep telefonu bizim köyümüzde çekmiyor. Biz tüm köylüler bu teknolojiden mahrum bırakılıyoruz. Yaz nüfusu 3 bini bulan köyümüze GSM operatörü vericilerinin kurulmasını istiyoruz. Yetkililerin bu olaya biran önce el atmasını bekliyoruz. Herkes gibi gelişen teknolojilerden faydalanmak bizim de en doğal hakkımız" dedi.

Yetkili mercilere birçok kez başvuru yaptıklarını dile getiren köylüler, aldıkları telefonlarını göstererek sitem ettiler.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 10:30:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?