4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kuaförün katilleri yakalandı

ERDEMLİ'DEKİ KUAFÖR CİNAYETİ

Mersin'in Erdemli ilçesinde limon bahçesinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan kuaför Bekir Gürsoy'un katil zanlıları yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 25 gün önce Tabiye Mahallesi, Alata Caddesi üzerinde bulunan Alata Mezarlığı yakınlarında bıçaklanarak öldürülen Kuaför Bekir Gürsoy cinayetini aydınlatmak için çalışma yapan Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülen teknik takip sonucunda zanlılara ulaşıldı. Gürsoy'un katil zanlısı olarak Mustafa Ş. ve olayla ilgisi olduğu ileri sürülen 4 kişi daha yakalandı. Soruşturma kapsamında olay yeri ve çevresinde katil zanlısı Mustafa Ş.'ye tatbikat

yaptırıldı. Polisler tarafından olayla ilgisi bulunduğu belirtilen zanlıların İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmeleri sırasında Emniyet Müdürlüğü önünde gerginlik yaşandı. Öldürülün Kuaför Bekir Gürsoy'un eşi Fatma Gürsoy sinir krizleri geçirirken, Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan Gürsoy'un yakınları Emniyet Müdürlüğü binasına girmek için girişimde bulundular. Bu sırada arbede yaşandı. İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı vatandaşların yanına giderek 'sakin olun' diye çağrıda bulundu. Burada vatandaşlara

hitaben konuşma yapan Dağı, vatandaşları sakinleştirdi.

Cinayetle ilgili bir açıklama yapan Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gül, olayın ilk etapta faili meçhul bir olay olarak gündeme geldiğini belirterek, "Savcılığımız ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüz konunun aydınlanması için 25 gün süren çok sıkı bir çalışma yürüttü. Sanıktan delile gitmek değil, delilden sanığa gitme yöntemi uygulandı. Deliller toparlandı. Elimizdeki deliller belirli bir olgunluğa geldi. Şu an 5 kişi gözaltında. Hepsinin olayla bağlantısının olduğunu düşünmüyoruz" dedi.

"Halkın içinden bir esnafın başına böyle bir hadisenin gelmesinden dolayı infial durumunu anlıyoruz" diyen Gül, "Ancak şu aşamada görevli arkadaşlara yardımcı olunması, sakin davranılması gerekiyor. Henüz mahkeme aşamasına gelinmediği için daha detaylı bir açıklama yapamıyoruz. Ancak bizim açımızdan olay önemli ölçüde çözümlendi" şeklinde konuştu.

ERDEMLİ'DEKİ KUAFÖR CİNAYETİ
ERDEMLİ'DEKİ KUAFÖR CİNAYETİ
ERDEMLİ'DEKİ KUAFÖR CİNAYETİ
ERDEMLİ'DEKİ KUAFÖR CİNAYETİ
ERDEMLİ'DEKİ KUAFÖR CİNAYETİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 14:28:00
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 14:59:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?