5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Kuma istemedi, canından oldu

Mersin'de boşandığı karısını bıçaklayarak öldüren, eşinin ablasını da ağır yaralayan şahıs kayıplara karıştı.

Olay, Prireis Mahallesi Manolya Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, üzerine kuma getirdiği için 6 ay önce boşandığı 2 çocuk annesi eşi Aliye Açıksu (36) ile görüşmek için yaşadığı eve gelen demirci ustası A.A.K. (39), eski karısı ile apartmanın girişinde karşılaştı.

10 yıllık eski eşiyle bilinmeyen bir nedenle tartışan A.A.K., üzerinde taşıdığı bıçakla Aliye Açıksu'yu kalbinden ve kasığından bıçakladı. A.A.K., kardeşinin çığlıklarına koşan abla Bazide Açıksu'yu da (44) bıçakladı. Aliye Açıksu, kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, aldığı 4 bıçak darbesiyle ağır yaralanan abla Bazide Açıksu ise Mersin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Cinayet şüphelisi A.A.K., olaydan sonra kendisine ait bir otomobille kayıplara karıştı.

Polis, kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatırken, öldürülen Aliye Açıksu'nun kocasından, üzerine kuma getirdiği için 6 ay önce boşandığı öğrenildi. Açıksu'nun, 1.5 yıl önce üzerine kuma gelen kadınla aynı evde 1 yıl yaşadığı, daha sonra baskılara dayanamayarak ayrıldığı bildirildi.

Cinayet şüphelisi A.A.K.'nin, halen dini nikahlı olarak birlikte yaşadığı ikinci eşinden de 1 çocuğu olduğu belirtilirken, şüphelinin bir süredir eski eşine geri dönmesi konusunda baskı yaptığı ileri sürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 18:55:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?