5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Kuma saplanan aracı Tüzmen kurtardı

Mersin'in Tarsus ilçesinde incelemelerde bulunan Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, sahilde araçları kuma saplanan köylülerin imdadına yetişti. Kuma saplanan aracı kurtaran Tüzmen, "Ne varsa devlette var" dedi.

Tarsus'ta yakın zamanda temellerinin atılması beklenen Sahil Bandı Projesi'ni basın mensupları ve köylülerle sahile inerek inceleyen Bakan Tüzmen, köylülerin araçlarının kuma saplandığını görünce araçtan inip yardımcı olmak istedi.

Tüzmen, valilikte görevli şoförden kuma saplanan köylülerin pikabını kurtarmasını istedi. Aracı valiliğe ait cipe bağlayarak kurtarmaya çalışan şoförün pikabı kumdan çıkaramadığını gören Bakan Tüzmen, direksiyonun başına kendisi geçti. Vitesi ikiye takıp aracı kumdan çıkaran Tüzmen, "Biz işimizi elimizden geldiği kadar iyi yaparız. Ne varsa devlette var. Buralarda yolları yaptıktan sonra inşallah rahat gidip geleceğiz" dedi. Köylüler, Bakan Tüzmen'e teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2009 Pazar 18:59:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali IP: 85.106.181.xxx Tarih : 9.02.2009 08:42:28

SAYIN TÜZMEN EYİCİOGLUNA ADAYLIGI VERMEKLE NE KADAR BÜYÜK YANLIŞ YAPDIGINIZI SEÇİMLERDE GÖRECEKSİNİZ..ŞAHSIM AKP Lİ OLARAK SİZDEN BU SEÇİM ÇALIŞMALARINDA VE SONRASINDA MERSİNDEN GİTMEMENİZİ RİCA EDYORUM.YETER ARTIK MACİTTEN VE DİGERLERİNDEN KURTULMAK İSTİYORUZ..