4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kuvva-i Milliye yürüyüşü

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Adayı Burhanettin Kocamaz, seçim çalışmaları kapsamında başlattığı Kuvva-i Milliye yürüyüşünün ikinci gününde sokak sokak, ev ev gezerek vatandaşlarla biraraya geldi.

MHP Mersin Milletvekili Akif Akkuş, MHP Tarsus İlçe Başkanı Hakan Özbelli, MHP belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Ferahim Şalvuz ve Yarbay Şemsettin Mahallelerinde binlerce kişiyle yürüyüş yapan Başkan Kocamaz’a mahalle sakinleri destek verdi.

Her sokak ve evde konfeti yağmuru altında vatandaşı selamlayan Başkan Kocamaz, 7’den 70’ye herkesle tokalaşıp hal hatır sordu.
Yürüyüş sonunda vatandaşlara teşekkür eden Başkan Kocamaz, seçime kadar her gün bir mahallede yürüyüş yaparak gönülleri fethedeceklerini söyledi. Kocamaz, “Saygıdeğer dava arkadaşlarım Kuvva-i Milliye yürüyüşlerimizin ikincisini bugün Yarbay Şemsettin ve Ferahim Şalvuz mahallelerinde gerçekleştirdik. İnşallah 29 Mart’a kadar bu yürüyüşümüz devam edecek ve bu yürüyüşlerde biraz enerji harcayacağız biraz kilo vereceğiz ama inşallah 30 Mart’ta hep birlikte güleceğiz. Çıktığımız bu hizmet yarışında Cenab-ı Allah bizleri mahcup etmesin. İnşallah 29 Mart’ta sandıkta açacak olan güllerle 30 Mart’ta Tarsus’ta yeni bir hizmet hamlesi başlayacak. Ben gayretleriniz için, destekleriniz için ve bizimle beraber bu yollarda yürüdüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Verdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 17:05:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?