4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kuzeninin karısını kaçırdı

KUZENİNİN KARISINI KAÇIRDI

Tarsus İlçesinde, ellerinde kızlarının fotoğrafı ile dolaşan bir aile, evli kızlarının kandırılarak kaçırıldığını ileri sürdü.

Anne Emine Ö. (40) ile baba Ramazan Ö. (47), kızları Reyhan Ö.'nün (22) bir yıl önce amcaoğlu Mustafa Ö. (32) ile evlendiğini söyledi.

Kızlarının eşi Mustafa Ö.'nün Hollanda'ya çalışmaya gittiğini söyleyen gözüyaşlı anne ile baba, yanlarında kalan kızlarının aklını çelen diğer amcaoğlu Muzaffer Ö. tarafından kaçırıldığını iddia etti.

Barbaros Mahallesindeki evlerinden kızlarının 17 gün önce kaçırıldığını dile getiren aile, kızlarının kendilerini bir kez arayabildiğini ve rahat konuşamadığını bildirdi. Kızlarının sağlığından endişe ettiklerini dile getiren aile, perişan olduklarını, durumu emniyet güçlerine bildirdiklerini ve çaresiz beklemekten başka yapabilecekleri bir şey olmadığını söyledi.

Kızın Hollanda'daki eşi Mustafa Ö.'nünde eşi Reyhan'dan vazgeçmeyeceğini belirterek, eşini aramak için Türkiye'ye döneceğini söylediği belirtildi.

Bu arada kızı kaçıran amcaoğlu Muzaffer Ö.'nün de, telefon açıp "Kızınızı seviyorum, ona aşığım. Bir gün karşınıza çıkacağım' dediği öğrenildi.

KUZENİNİN KARISINI KAÇIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 12:34:02
Güncelleme :29 Temmuz 2010 Perşembe 13:00:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?